måndag 13 januari 2014

Webbshopsreklam

Nu tänker jag göra lite helt obetald reklam, varning varning.
Jag bytte hudvårdsmärke förra sommaren, eftersom jag fick en hudvårdsanalys hos ett visst märke av mamma i födelsedagspresent, och produkterna kommer från en liten håla utanför Varberg. Så jag har fyllt på grejer när jag varit i stugan, eller köpt från Varbergsbutiken på postorder. Men de har av någon anledning aldrig lagt upp min ansiktstvätt i webbutiken, så jag har varit tvungen att ringa dem för att kunna beställa, så sist jag behövde ny googlade jag för att se om nån annan sålde den. Jag hittade då skincity.se som hade bra priser och dessutom fri frakt, så jag beställde. Paketet kom nästa dag (!!) och innehöll förutom min beställning även en tygkasse, en liten tygnecessär med två varuprover och en liten kinesisk Kokeshidocka i trä!! Jag blev så lyrisk att jag mailade deras kundtjänst och tackade för extremt bra service, och nu vill jag även tipsa er om dem. (Har inte kollat in sortimentet utöver det jag själv använder dock.) Som mammaledig tycker jag det är extremt skönt att kunna handla på nätet. 
Härom dagen var det dags att beställa nytt igen, och den här gången fotade jag paketet - och jag fick en docka igen, det var inte en engångsgrej, så sjukt lyxigt! :)
Fint packat. 
Allt innehåll, inklusive en lapp som talade om att just mitt paket packats av Anna. 
Så inget barnrelaterat alls i det här inlägget, sorry. Kanske ska slänga in en bild på Alfred då bara för att. ;) På väg till pulkabacken igår, när pappa var inne och köpte korv, och Alfred var peppad på att komma vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar