lördag 18 januari 2014

Flora-special

Jag nämnde ju att Christopher sagt att Flora skrattat högt nån gång härom dagen, och igår fick han henne att göra det en massa gånger! Jag var snabbt framme med kameran, men lyckades inte riktigt fånga de största skratten, men lite fick jag med i alla fall.


Pappa pruttar på Flora from Sara Reis on Vimeo.

Sen ville Alfred också testa!


Alfred pruttar på Flora from Sara Reis on Vimeo.

Och här flyger hon flygplan:































Mitt nästa mål är att fånga storprataren Lilly på film. Hittills har det inte gått för att hon slutat prata och bara stirrat på mobilen eller kameran när jag försökt filma när hon pratat som mest, men Christopher får försöka gömma sig bakom mig och filma snart.

4 kommentarer:

  1. Så härligt med prat och skratt! Rena vitamininjektionen :)

    Den sista bilden förresten, vilken blick! Jag upplever att mina tjejer också blir alltför fokuserade på kameran/mobilen när jag försöker fånga alla dessa ögonblick. Lyckades dock med det när de började rulla från mage till rygg häromdagen :)

    SvaraRadera
  2. Åh, men det är ju det bästa när man lyckas fånga nya grejer de lär sig! Men man blir ju nästan lite orolig när de redan är intresserade av tekniska prylar. Dagens ungdom... ;)

    SvaraRadera
  3. Asså, det var ju det gulligaste på länge...när storebror blåser på magen och sen pausar för att pussa. Aww!! Alldeles varm i hjärtat!

    SvaraRadera
  4. Ja, jag är så glad att han tycker det är roligt med systrarna! Det var för hans skull som vi bestämde oss för att försöka få ett barn till (men det blev två), så jag hoppas syskonkärleken håller i sig. :)

    SvaraRadera