söndag 12 januari 2014

Feber

Ikväll har Alfred fått feber. Jag vet inte riktigt varför, för han verkar må bra bortsett från att han är trött och gnällig. Han säger att han varken har ont i huvudet eller i magen (snälla snälla låt det inte vara magsjuka - får man feber av det före det sätter igång? Tveksamt va?), fast han lät lite snörvlig och ville torka sig om näsan precis innan han gick och lade sig med pappa nyss.
Vi får se om tvillingarna klarar sig från vad det nu är. Hoppas amningen hjälper deras immunförsvar. Fast ikväll har nu plötsligt Lilly börjat krångla och inte vilja ta bröstet - medan Flora har ätit bra hela dagen. Så märkligt det där.
I natt sov båda rätt bra i alla fall. Härom veckan kunde Flora sova 7-8 timmar i sträck, men eftersom hon går upp dåligt i vikt har jag börjat väcka henne för matning nu, så nu blir det inte mer än 4 timmar för varken henne eller mig i taget. Men det kanske finns hopp för bra nattsömn igen när vi fått ordning på viktuppgången, hoppas jag. Den här natten känns väl mer tveksam dock med Alfreds feber (inte så hög som tur är; 38,4).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar