tisdag 21 januari 2014

Läkarkoll-resultatet: en lat dotter

Jag har tydligen fått ett bekvämt barn. Alltså bekvämt som i lite lat. Christopher sa att det måste komma från honom, och det låter rimligt, för från mig kommer det då rakt inte. ;)
Läkaren kollade Flora, lyssnade lite, klämde lite och tittade lite, och konstaterade att det inte är nåt fel på henne (hon var på sitt supersoliga humör igen och låg och storlog mot läkaren hela tiden), utan hennes teori var att Flora har kommit på att det är enklare att få ut mat ur flaskan. Så jag ska ringa amningsmottagningen på deras telefontid imorgon och höra om de har några råd, och så ska jag köpa en bättre bröstpump än den supersimpla och ganska ineffektiva jag har, så att om Flora fortsätter vägra bröstet av ren lathet så kan hon åtminstone få bröstmjölk ur flaska ibland.
Nu är jag ensam hemma en stund medan Christopher äter lunch med en kompis - han tog med sig tvillingarna i vagnen efter läkarbesöket - så jag ska försöka vila lite, för jag var uppe med Alfred i morse efter att vi fick somna med tjejerna vid två-halv tre. Det känns jäääättekonstigt att vara ensam hemma utan ett enda barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar