tisdag 7 januari 2014

Tvillingkonststycke

Jag lyckades precis med ett sånt konststycke alltså! Vi hade just försökt lägga oss, men Lilly hade inte somnat och Flora vaknade igen, och båda började skrika, och samtidigt vaknade Alfred. Jag blev kvar ensam med två skrikande tvillingar, och Lilly började bli riktigt hysterisk. Så jag lade dem bredvid varandra och lyfte upp dem (det är faktiskt ganska lätt när de ligger bredvid varann så jag får likadant grepp om båda samtidigt) och gick runt och vaggade dem så de lugnade sig lite. Men sen började Flora hacka mot min axel som en fågelunge efter mat och blev mer och mer frustrerad, så jag hade inget val: jag lyckades kasa ner henne så hon fick grepp om bröstet samtidigt som jag hade Lilly kvar uppe på axeln!
Hade jag inte varit naken, varit i ett mörkt rum och dessutom hade båda händerna mer än upptagna hade jag tagit kort på det. :) Vi får köra en reenactment (kan för mitt liv inte komma på det svenska ordet nu med min trötta hjärna) med kläder på imorgon och med Christopher som fotograf. 
Hörde förresten på nyheterna på nyårsnatten att sömnbrist orsakar samma skador på hjärnan som en hjärnskakning. Jamen det känns ju kul...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar