lördag 1 juni 2013

Lördag

Började min lördag med att ligga mer eller mindre vaken från klockan 4, och så halsbränna på det. Jag köpte Losec redan när jag köpte järntabletterna, men har lyckats klara mig med att bara ta en under de tio dagar jag tagit järntabletterna, men idag kanske det är dags för en ny. Fördelen med Losec är att de ska räcka hela 24 timmar, men nackdelen är väl att de kanske känns lite starka. Men jag frågade på apoteket, där det jobbade en höggravid kvinna som kollade upp väldigt noga att de var okej - har dock inte pratat med min egen barnmorska om dem än, så jag vill nog göra det också.
Funderar på att kanske skaffa Gaviscon i reserv också för när det inte är så illa, men jag fasar lite för det, eftersom jag tyckte att den flytande Gaviscon var så fruktansvärt äcklig sist, fast jag har ju läst att många tycker att tuggtabletterna funkar bra.

Idag känner jag mig i alla fall inte gråtfärdig, så det är ju en förbättring från igår. :) Christopher lade örat mot min mage igår kväll och tyckte att han kände små rörelser, och försökte lugna mig med att vi ju är rätt säkra på att ultraljudsbarnmorskan sa att en av moderkakorna låg framåt och då kan dämpa rörelserna utifrån. Tycker bara det är märkligt att de inte känns tydligare än; de ska ju ändå vara 12 cm långa huvud till rumpa nu, och det är ju rätt stort, tycker jag! Fast å andra sidan vet jag ju också att det inte är ovanligt att man inte känner något förrän framåt vecka 20 (jag går in i 19 imorgon).

Jag och Alfred åker till min mamma på västkusten på måndag och stannar till lördag, så då ska jag försöka slappna av och bara njuta av försommaren tills det äääntligen är dags för ultraljudet nästa måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar