fredag 28 juni 2013

Djurpark och mediciner

Det är nog slut på större utflykter för min del nu fram till förlossningen. Vi har varit på Borås Djurpark idag, och Alfred var mycket peppad på att få se elefanter, giraffer, tigrar, lejon, apor och pingviner på riktigt, och så klart också att få klappa smågetter ("bä-bä") och minigrisar.
Men jag blev väldigt trött av att gå omkring i över tre timmar, plus att jag kände av foglossningen när jag bar Alfred nu - vilket känns som ett stort problem, eftersom han älskar att bli buren och det ju är evigheter kvar till förlossningen...
Stannade till på ett apotek på vägen hem för att köpa mer Losec plus Gaviscon, för igår hade jag sån sabla halsbränna och Losecen tog för lång tid på sig att börja verka: jag tog en vid midnatt och så somnade jag på rygg, och vid tjugo i två vaknade jag till och vände mig på sidan och då bara det forsade upp magsyra i halsen på mig, så det var bara till att ligga kvar på rygg med dubbla kuddar. Lagom skönt. Men det visade sig att man givetvis inte får ta Gaviscon-tuggtabletterna inom två timmar från det att man tagit järntabletter, så då blir det återigen att räkna timmar. Det är ju en hel vetenskap att vara gravid den här gången. Passade på att köpa Blutsaft också eftersom jag fortfarande känner mig så trött och i morse när jag skulle läsa tidningen hade jag som en fläck för ena ögat, och det är ju tydligen tecken på järnbrist, så jag tänkte prova att komplettera Niferexen med Blutsaft ett tag och se om det hjälper bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar