fredag 14 juni 2013

BabyCenter lägger ner

I veckan har jag fått mail från två olika siter/tjänster som jag använder om att de lägger ner: LoveFilm, där vi prenumererar på dvd-filmer, och BabyCenter vars gravid-app jag använder och ofta kollar hemsidan. Jättetråkigt med båda, tycker jag!
LoveFilm antar jag inte är så tidsenligt, för de flesta skaffar väl sina filmer digitalt numera, men jag har tyckt att det är rätt praktiskt att få dvd-filmer hemskickade, särskilt som det inte är så fasligt ofta som vi hinner/orkar se klart en film i ett svep.
BabyCenter kommer finnas kvar på vissa språk, men de lägger ner sin svenska site. Jag vet inte varför, men jag antar att det inte finns någon ekonomi i siten, och även om man kan tycka att siten väl kan få ligga kvar utan att uppdateras, så skulle jag tro att de har serverkostnader för den som de inte vill ha. Men det är faktiskt oerhört synd, för det är en så sanslöst informations-fullmatad site där man kan hitta bra artiklar om i stort sett allt som har med graviditet och barn att göra. Så nu håller jag på att kopiera åtminstone de artiklar jag bokmärkt och andra intressanta jag råkar hamna på från de sidorna, men det finns så otroligt mycket att det inte finns en chans att få ner allt jag kan tänkas behöva. Men jag får väl hoppas att det mesta finns även på den engelska siten, får kolla upp det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar