onsdag 6 november 2013

Provtagning och premiär på stan

I förmiddags var vi på vårdcentralen för den där MRSA-provtagningen. Först testade de mig, i näsan, svalget, operationssåret och mellan benen. Sen var det Lillys tur; i näsan, svalget och naveln - och jag fick dra i hennes haka för att få henne att öppna munnen i ett pyttegap så sköterskan kunde få in en tungspatel och testtopsen. Det var såklart inte populärt, men hon var så duktig och började inte skrika trots att hon fick en kväljning av petandet. Sen var det Flora och det var exakt samma sak där. Duktiga små tjejer!
Sen drog vi in till stan (Christopher var med) och det blev flickornas första tunnelbanefärd. De sov som små stockar i vagnen i sina små isbjörnsoveraller större delen av tiden, men när de blev ledsna och hungriga fick de komma upp i min famn och äta i farten (jag försökte få båda att äta när vi ätit lunch, men då sov de och vägrade öppna munnarna, och sen hann vi inte sitta ner igen eftersom vi behövde hämta Alfred på dagis i tid). Med ojämna mellanrum blev vi stoppade av damer i varierande höga åldrar som fascinerades över att det var två barn och hur söta de var (inte mindre än två sa att de först trodde att det var ett barn och en väldigt stor nalle...).
Vi var bland annat på H&M för att köpa fler byxor till flickorna och prova ett par klänningar jag sett på nätet, och när jag provade den första insåg jag hur sabla stora mina amningsbröst blivit: jag såg ut som värsta glamourmodellen! Nu var det här en klänning som jag inte kan amma i, så jag kan inte ha den än ändå, och det var ju tur, för jag såg schöven inte klok ut. Men klänningen i sig var söt.
Den andra jag hittat på nätet fanns inte i butiken, men jag hittade en annan istället som jag inte kunde motstå, i nån sorts silvrig brokad, men den hittar jag inte på nätet, så den blir det ingen bild på nu. Båda kommer väl på min klänningsblogg så småningom istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar