onsdag 27 november 2013

Nattkrångel från den andra

I natt var det Lillys tur att krångla. Hon åt, kräktes, skrek, åt, kräktes, skrek, åt, kräktes, skrek fram till halv fyra-tiden, när jag gav upp och lämnade över till Christopher. En nackdel när man ammar, i alla fall för mig, är att mina barn väldigt ofta söker sig till brösten även om de egentligen inte är särskilt hungriga när de kommer upp i min famn, och med Lilly som just nu är inne i en extremt kräkig period där hon ibland får upp i stort sett allt hon just ätit så vill jag inte att hon ska äta precis hela tiden.
Christopher provade att ge henne magmassage, vilket faktiskt funkade direkt; hon pruttade en massa, och sen lugnade hon sig lite. Han tog ändå med henne ut i vardagsrummet för hon var inte helt lugn, för att jag skulle få sova lite. I halvsömnen en stund senare hörde jag henne skrika igen, men eftersom hon var med sin pappa försökte jag bara somna om - tills jag efter en bra stund insåg att skit, det är ju Flora bredvid mig som skriker! Hon var hungrig, för hon hade inte ätit på flera timmar...
Så nån vidare sömn blev det inte i natt, så vi låg kvar i sängen till efter lunch efter Christopher lämnat Alfred på dagis och jag ätit lite frukost.
Sen på eftermiddagen har vi bakat lussekatter, efter ICAs Buffés testbakade nya recept som de hävdar blir världens godaste, plus vaniljkola med havssalt från Pärlans, som också lär vara väldigt god.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar