lördag 23 november 2013

Pratade med en gammal idol

Idag har det varit lite segt, för igår var tjejerna först krångliga fram till ett ungefär, så vi lade oss sent, och sen vaknade Lilly vid fem och vägrade somna om, så Christopher var uppe med henne (jag låg och matade Flora) till Alfred vaknade vid sju (vilket var för tidigt, eftersom han inte somnat förrän närmare elva då han sovit middag för sent och för länge). Sen fick jag sova till nio ungefär och sen fick Christopher lägga sig i två timmar, men jag hann inte sova ut ordentligt ändå eftersom jag också varit vaken rätt mycket.
Just igår kväll hade jag visserligen inte så mycket emot att vara uppe ett tag, för jag chattade på Facebook med typ min största idol. Det är lite bisarrt att kunna prata med sin största idol på Facebook faktiskt. Sen är det i och för sig ganska bisarrt att över huvud taget känna sin största idol också, vilket jag råkar göra, eftersom mitt absoluta favoritband i hela världen är Eggstone från Malmö. De gjorde tre skivor på 90-talet, och det var då jag gjorde mitt fanzine Fozzie och var bandbokare, och intervjuade dem ett gäng gånger och lärde känna dem lite grann, samt bokade dem en gång till Kalmar nation i Uppsala. Eggstone är bland annat ägare av Tambourine Studios, och igår kom domen i rättegången där The Hives stämt Tambourine, och Tambourine vann, vilket jag blev så lycklig över att jag skrev och gratulerade sångaren, och han svarade och vi pratade ett tag.
Sen var jag visserligen så trött att jag inte ens minns nu vilken tvilling det var jag gick och lade mig med först medan Christopher hade hand om den andra.
Idag har förresten mitt avslag som jag trodde nästan var över, varit klarrött igen efter att ha varit brunaktigt i säkert minst en vecka. Jag har läst att om det blir klarrött igen är det dags att ta det lite lugnare - igår lyfte jag Alfred rätt många gånger när vi var ute på ärenden, så det kanske inte var så smart att göra det än ändå. Jag blödde inte så mycket visserligen, så jag hoppas det lugnar ner sig snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar