torsdag 21 november 2013

Bra natt

Vi har haft en bra natt!! :) Oerhört välbehövligt efter hur jag mådde igår. Först fick jag gå och lägga mig vid elva, efter att båda flickorna ammat ordentligt, och låg och sov i soffan med pappa. Sen gav han dem ersättning - större portioner än vanligt, eftersom vi just fått lära oss av en kompis hur mycket hennes dotter (som är en dag äldre) äter nu. Alla säger ju att barn sover så bra av ersättning, men... icke våra. Förut har de alltid velat amma direkt efter de fått flaskan, men det tänkte vi igår att det väl bara berott på att de fått för små portioner och att det borde hjälpa när de nu skulle få mer. Så de fick 100 ml var, och vid ett-tiden blev jag väckt av Christopher som kom in med en klarvaken Flora. Alltså så vaken att jag nästan aldrig sett henne så pigg. Först var hon lugn, men sen fick hon ont i magen, och samtidigt gick Christopher runt med Lilly som också hade ont.
Efter ett tag bytte vi barn, och Lilly lugnade sig efter en halvtimme eller så så jag somnade om, och fick sova till närmare fem tror jag. Då ville Lilly ha mat igen, och sen var hon pigg ett tag så jag var vaken till sextiden - Flora fick också mat sen. Alfred vaknade vid halv åtta som vanligt, och sen fick jag sova till halv elva.
Jag har inte ont nånstans längre och mår bra (svettades väldigt mycket i natt bara), men det är nu lite knöligt i mitt bröst, så jag måste fortsätta massera tills det blir bra så jag inte blir dålig igen, för det var verkligen ingen hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar