lördag 16 november 2013

Hinner ingenting

Tre gånger den här veckan har jag och Christopher planerat att åka iväg och göra något (oftast handla nåt; mat eller kläder till barnen eller mig) innan dagishämtning, men misslyckats. Klockan hinner på något mystiskt vis alltid bli närmare två innan vi fått ihop oss, och då måste vi hinna äta lunch innan vi måste ge oss iväg till dagis vid kvart i tre. Så vi har fått göra det ihop med Alfred istället, vilket ju i och för sig är trevligt, men ofta lite mer tidskrävande.
Jag förstår bara inte hur det går till, dagarna bara försvinner.
Och då har jag ändå börjat göra saker i typ överljudshastighet - jag har alltid varit snabb; pratar fort, går fort, springer fort, tänker snabbt, jobbar effektivt (jag gick då och då under namnet Speedy Gonzalez hos delar av släkten när jag var yngre), men nu när tvillingarna ligger för sig själva och Alfred är med Christopher och jag behöver göra något som att laga mat, plocka undan eller tvätta mig så gör jag det så snabbt att jag schöven nästan själv blir yr i huvudet. Men tiden försvinner bara ändå, fast det beror väl mycket på all stillasittande amning. Igår körde jag bärsele lite och som tur är funkar det bra att amma i den också, precis som jag gjorde med Alfred i hans BabyBjörn, så det kan ju hjälpa lite om tvillingarna nu fortsätter vara lite gnälliga.
De sov inte jättebra i natt heller, så vi är rätt slut idag, men de är i alla fall lugnare hittills idag.

3 kommentarer:

  1. Hur sjutton gör du för att amma med barnen i bärselen? Jag som bara har ett barn skulle väldigt gärna höra hur du gjorde?

    SvaraRadera
  2. Jag testade i ren desperation med Alfred när han var liten och skrikig (då hade vi en BabyBjörn Active), och släppte helt enkelt efter lite på axelremmarna så han sjönk ner lite. Nu har jag ju en annan sorts sele, men tvillingarna hänger rätt så långt ner i dem, så de hamnar på ganska rätt höjd. Och när jag provade att ha dubbelsele så sitter de dessutom lite på varsin sida, så typ framför varje bröst.
    Sen sitter mina bröst i och för sig ganska högt, det hjälper säkert till. Oerhört praktiskt i vilket fall att kunna amma så! :)

    SvaraRadera
  3. Tack! Jag ska ta mig sjutton testa. Hoppas det funkar, skulle göra livet VÄLDIGT mycket enklare.

    SvaraRadera