söndag 3 november 2013

Nya amningskudden

Och nya amningskudden är invigd med både ett och två barn och är klart godkänd! Jag behöver bara en extra kudde på varje sida för att höja upp lite, sen är det mer eller mindre perfekt.
(Ha ha, ser nu att kudden med Astrid Lindgrens ansikte på bakom min högra arm är knycklig och ser ut som en Halloween-zombie istället för snälla Astrid...)

3 kommentarer:

  1. Garvade rejält åt zombie-Astrid! Jag hade nog inte tänkt på det om du inte skrivit det...
    Vilken amningskudde är det där? Jag köpte en från Minimundus men har inte använt den någonting nästan. Får inte riktigt till det där med dubbelamning och nu har mina tvillingar så olika tider redan. Men jag hoppas kunna dubbelamma framöver!

    SvaraRadera
  2. Haha, och Astrid-kudden är jättefin egentligen... :)
    Kudden är av märket Rätt Start - har redan glömt hur jag kom fram till att den verkade bättre, men jag googlade väl nåt som vanligt. Den har i alla fall fast stoppning, och hela kan tydligen tvättas i maskin. Jag tror iofs att den kanske inte kommer vara stor nog särskilt länge, men om man stagar upp sig med fler kuddar även liksom utanför ska de nog få plats ett tag till. Sök på "amningskudde Rätt Start" på Blocket så kan du hitta några rätt billiga så du kan testa! Eller är din fast också? Den jag hade först var sladdrig och hopplös att få upp båda barnen på utan hjälp.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera