fredag 15 november 2013

Missnöjda idag

Idag har tjejerna varit väldigt missnöjda. De sov rätt så bra inatt, förutom en halvtimme ungefär när Flora skrek en massa så sov de ganska långa stunder och åt inte jätteofta. Sen fick jag och Flora ligga kvar i sängen ända till 11, medan pappan satt med Lilly i köket och jobbade lite. Men efter det har de varit vakna och gnälliga nästan hela tiden fram till nu vid tretiden när vi satte dem i bilen för att hämta Alfred och åka och handla mat (i bilen sover de - än så länge i alla fall - bra, men jag tänker inte ropa hej än, för Alfred hade inget emot att åka bil precis i början, men sen började han hata bilen innerligt, i typ ett år).
Båda har velat äta mest hela tiden, och så har båda kräkts jättemycket, och då vet jag aldrig riktigt hur jag ska göra när de vill äta igen direkt efteråt: jag tänker att de väl kräktes för att de ätit för mycket, men samtidigt blir de kanske hungriga igen för att de just fick upp det mesta som de ätit? Det brukar i alla fall sluta med att de får äta lite till om de inte nöjer sig med lite närhet och nappen.
Jag vet inte varför de varit så ledsna idag, det verkar lite tidigt för att vara första utvecklingssprånget - jag ska skriva mer om det i ett eget inlägg snart - särskilt som de är lite tidigt födda, men vi får se. Som alltid: vänta och se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar