lördag 16 maj 2015

Tunnelbana

I förmiddags åkte mamma hem, men jag är glad att vi kommer bo närmare henne snart, för hon är väldigt bra på att underhålla tjejerna när de är gnälliga och jag inte orkar riktigt... 
Igår tog vi en sväng till min syster Johanna på eftermiddagen, och tunnelbaneresan dit var schöven ingen lek. Inget av mina tre barn ville sitta kvar i sina vagnar nån längre stund, så det blev mycket gråt och tandagnisslan, men mamma kämpade tappert med att underhålla Flora och Lilly när Alfred hade fått komma upp (det är liksom svårare att hålla kvar honom i vagnen när han inte vill), fast jag var ändå helt utmattad när vi kom fram.
Väl där hade vi i alla fall trevligt - åt våfflor och lekte med köksredskap.

Och på hemvägen, när Christopher mött upp oss, fick alla barn komma upp, och då var alla mycket nöjdare.
Idag har vi tvättat en massa och jag har packat ett par lådor till. Imorgon är det tänkt att vi ska åka ut till en gård i Huddinge för att gå på kosläpp, men prognosen säger 7 grader och regn, så vi får se om vi kanske måste skippa det. Vilken bisarrt kall maj vi har i år! Ska man verkligen behöva vantar i Stockholm den 16 maj? När vi var ute på en lekplats idag var jag i alla fall hemskt ledsen att jag inte hade med mig några.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar