onsdag 13 maj 2015

Sömn, regn och besök

En liten dagsuppdatering: det var regnigt och tråkigt, så jag sov inne med tjejerna - de var så griniga i förmiddags att jag satte dem i selarna redan lite efter halv elva för jag hade så dåligt tålamod med dem, och Lilly somnade fort och Flora efter ungefär en kvart lagom tills mina axlar höll på att dö av tyngden. Sen sov de i över två och en halv timmar! Och vaknade bara för att jag satt klockan på mobilen så att vi skulle hinna äta lunch.
Sen gick vi och hämtade Alfred, och använde för första gången regnskyddet på den breda tvillingvagnen. Lilly och Flora hatar att ha suffletten uppfälld på den, så jag misstänkte att regnskyddet inte skulle vara särskilt populärt heller, och det stämde. Men jag lyckades få dem lite gladare genom att fjanta runt framför dem, fast de var fortfarande rätt skeptiska.
Ju närmare förskolan vi kom desto jobbigare tyckte de att det var, och Lilly drog i regnskyddet och försökte ta sig ut, så Flora var tvungen att luta sig mot henne för att över huvud taget kunna se ut genom hålet.
Till slut fick jag ta av regnskyddet och bara ha det över suffletten...
Sen kom min f.d. kollega Anna-Carin och hennes dotter Lova och hälsade på. (Alfred har tagit kortet alldeles själv!) Lova blir 2 om en månad, och det var roligt att se ett annat barn som är såpass nära i ålder, för jag kommer ju inte ihåg precis hur Alfred var då - så det blev lite som en titt in i framtiden. Hon pratade en massa och lärde sig alla mina barns namn nästan direkt. Hon var lite av en ångvält dock, och bet sönder en av Alfreds bollar och hans mjuka frisbee och knockade alla barnen några gånger var - jag hoppas att inte Flora och Lilly tar efter hennes hårda metoder, men det är nog lugnt, för de verkade smått chockade allihop... Men hon var gullig också. :)
Nu måste jag försöka gå och lägga mig alldeles strax, för jag ska upp klockan 6 imorgon för att åka till Hasseludden Yasuragi! Jag som brukar få sova till 8, vi får se hur det går, om jag pallar. Bussarna går bara en gång i timmen dock, så kommer jag inte upp missar jag en hel dyrbar timme där. Och just ikväll väljer femman att sända dubbelavsnitt av "Grey's Anatomy"... Men jag kan spela in det, så god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar