måndag 20 april 2015

Vår!

Idag har jag varit ute och gått i två timmar för första gången på länge - det var jobbigt, men ändå ganska skönt. Jag var trött och sur på förmiddagen, efter en natt med för tidig morgonamning och kiss i sängen av Alfred, men jag hade bestämt mig för att gå istället för att vila inne, och tänkte att endorfinerna av att gå kanske skulle hjälpa, och det gjorde de nog, för jag var gladare efteråt.
När vi gick och hämtade Alfred gick vi till Fruängentorget och köpte en vansinnigt billig körsbärstomatbuske (69:-!) och en ask små jordgubbar, som barnen tyckte var helt fantastiskt goda. Det kommer bli dyra jordgubbsinköp i sommar, kan jag redan räkna ut, med tre jordgubbstokiga barn.
Sen lekte vi på gården i en dryg timme, både inne i lekstugan...
... och ute på gräset. Det enda tråkiga var att Alfred bara ville leka med Flora och inte med Lilly, och tog bollen från henne så fort hon fick tag i den, och det var förstås inte populärt. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det att Alfred nästan alltid favoriserar Flora framför Lilly... Än så länge förstår de ju inte riktigt sånt avancerat, så jag hoppas verkligen det går över tills de förstår mer.
Jag hade klätt tjejerna i karamelliga färger, och Alfred hade valt mest rosa kläder i morse, så jag ville inte vara sämre själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar