söndag 5 april 2015

Påskdagen

Det har varit fortsatt snorigt här idag, och Flora har pendlat mellan att vara pigg och glad och att bara vilja sitta i mitt knä och dra i mina bröst.
Här har vi toaletten en trappa ner från vardagsrummet, och så fort någon går ner på toa vill Lilly följa med för hon tycker det är så roligt att krypa upp för den (barnfarliga) spiraltrappan), och så fort någon ska gå ut går båda tjejerna ner i hallen och vill ta på sig ytterkläder för att följa med ut. När Alfred skulle gå ut för att leka med sysslingarna som bor bredvid ville de förstås med ut, och Lilly tyckte inte att vi var snabba nog med att sätta på henne jackan.

Maja och Kasper hade redan åkt hem till Borås, så Alfred fick leka med oss istället, och han började med att hålla Lilly i "koppel", vilket inte var lika populärt från båda håll, kan man säga.
Så vi gick ner till stranden istället och lät tjejerna kasta sten i vattnet för första gången. Både Alfred och de flesta andra kusinbarnen här har älskat att kasta sten, och det var lika populärt hos Flora och Lilly.


Och jag kan redan säga att vi kommer bli tvungna att hitta ohemula mängder sten i sommar...
Sen tog vi en liten promenad med tjejerna i vagnen så de fick sova lite, men Lilly ville inte sova så länge, så hon och Alfred fick leka lite på lekplatsen vid campingen i närheten medan Flora sov vidare.


Flora har börjat få ganska långt hår i nacken nu, så jag provade att göra en fläta, och den blev så söt! Supertunn för hon har så tunt hår, men ändå.
Lillys hår är inte riktigt lika långt (men superlockigt i nacken), så hennes fläta fick hamna lite på sidan för att håret skulle räcka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar