torsdag 9 april 2015

Friidrottare

Jag fick sova i soffan i natt, men vid halv fyra vaknade Flora och slutade inte skrika, så jag gick och hämtade henne och lade henne hos mig. Först blev hon lugn, men när hon insåg att jag inte tänkte ge henne bröstet började hon gallskrika igen, och hon har börjat med en sån sabla volym att jag inte orkade utan gav upp och tog fram bröstet... Sen låg hon och sprattlade i två timmar så jag sov oroligt, och klockan 6 var det Lillys tur att vakna och sakna mamma. Då bytte jag och Christopher plats så jag lade mig med Lilly i sängen, och så fick hon amma. Sen började hon hosta (hon är förkyld fortfarande) och hostade så hon kräktes upp all mjölken... Lilla stackarn. Så så värst mycket bättre sömn blev det inte för mig ändå heller, fast jag mår lite bättre idag ändå.
Flora har inte varit riktigt lika klängig idag, och har faktiskt suttit på sin nya fina höga pinnstol och ätit åtminstone en liten stund varje måltid idag! De älskar sina stolar och klättrar upp på dem själva.
Och idag införde jag min nya amningsplan. Jag satte på mig en klänning direkt när jag gick upp i morse, som inte är urringad alls och inte heller stretchig, så hur mycket man än drar får man inte ut några bröst ur den. Efter lunch fick de amma - då hade de velat flera gånger men inte fått - och efter middagen och före läggning. Funkade ändå okej, det var ingen som blev alldeles för olycklig i alla fall.
Ikväll tävlade Alfred och Lilly i friidrott. :) Lilly kör sin egen startposition, och den funkar bra den med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar