lördag 25 april 2015

Två år sedan ultraljudet!

Idag för två år sedan var vi på KUB-ultraljudet där vi fick veta att jag väntade tvillingar!
Den dagen alltså, så oerhört bisarr. Chocken över att få veta att vi skulle få två barn till och inte bara ett som vi hade trott, paniken över allt vi skulle behöva köpa extra och skräcken över allt som kunde gå fel...
Det var det här beskedet som gjorde att jag började blogga - det tog någon vecka att smälta lite och komma igång, men mitt första inlägg handlade om ultraljudet, och det kan du läsa här om du vill!
Idag har vi haft vårstädning i bostadsrättsföreningen - som jag för övrigt precis avgått från styrelsen i, när vi hade årsstämma i förrgår, det var rätt skönt, får jag erkänna - så vi har varit ute nästan hela dagen, från 10 till 17. Christopher krattade, sopade och grejade, jag höll koll på barnen och gick och köpte fika, så det var ganska soft för mig.
Imorgon kommer min äldsta vän (inte äldst i ålder, utan i hur länge vi känt varann) Julia och hälsar på innan vi flyttar. Vi hamnade i samma klass i fyran och var goda vänner genom hela skoltiden, men sedan dess har vi egentligen bara hållit sporadisk kontakt: hon bodde i Paris i många år, så vi har inte träffats alls ofta, men de få gånger vi träffats har det alltid känts precis som förr, och det är så skönt att ha en sån vän. Hon är också den enda person som någonsin haft ett smeknamn på mig: hon kallar mig alltid Mara. Jag vet faktiskt inte varför, så jag måste fråga henne det imorgon. :)
Vad jag minns har vi inte setts sedan jag var i Paris i december 2006 (gode tid, det är 8,5 år sen!), så jag är glad att hon tar sig tid att komma hit från Uppsala, och hon tar med sin dotter som jag aldrig träffat, och som nu är 8. Så ja, det stämmer nog att vi inte har setts sen Paris. Så vi får väl hoppas att det kommer kännas naturligt den här gången också, men det ska det nog göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar