torsdag 6 november 2014

På äventyr på Decathlon

Igår tog jag och alla barnen bussen till Kungens Kurva direkt efter förskolehämtningen för att gå på Decathlon igen.
Alfred höll på att somna på bussen, så när vi klivit av fick han ta Lillys plats och så fick Lilly sitta i selen, och strax efter att han hade fått välja en rosa boll och en blå stjärtlapp att åka i pulkabacken med i vinter så somnade han. Tjejerna däremot hade huuuur kul som helst när de fick gå omkring fritt i gångarna i den nästan folktomma affären. Vi var där för att köpa lätta skor till dem, så de fick ta på sig dem direkt eftersom de halkade omkring i strumplästen. På vägen upptäckte jag förresten att min mobil gått ner till 5% batteri, och jag gillade inte tanken på att inte kunna få tag på Christopher om det skulle vara något, så det första jag gjorde när vi kom in var att fråga om nån i personalen möjligtvis hade en iPhone 4-laddare med sig. Killen jag frågade ansträngde sig verkligen och sprang runt i hela den stora affären och frågade och letade, men ingen hade någon. Så jag lät bli att använda mobilen mer än för att ta det här kortet, och då klarade den sig faktiskt tills vi kom hem - ofta brukar den knalldö redan vid runt 7%, så det var ju tur ändå.
Nu är jag helt kär i Decathlon! Allt är så billigt så det är inte klokt! Skorna kostade 129:-/paret och de hade UV-badkläder för 49:-/del, vilket är vansinnigt billigt! (Det såg jag för att tjejerna aldrig ville gå i just den gången där jag ville gå, så vi utforskade stora delar av affären.) Och att personalen var så hjälpsam med mobilen var ju också väldigt trevligt.
Här är tjejernas nya skor, och på bilden fick även Alfreds nya Kavat-vinterkängor som jag köpte på Tradera vara med. Men jag måste köpa vinterkängor till tjejerna också, och det har de också billigt på - tadaa! - Decathlon, men jag tänkte att Christopher skulle få vara med och välja, så vi får åka dit snart igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar