tisdag 11 november 2014

Massa tid över

Idag följde Alfred med Leon (han som var med oss på IKEA igår) efter förskolan, och det känns så konstigt att inte behöva hasta iväg och hämta kvart i tre. Vi brukar vara ute och gå från 11-11.30 och komma hem 13-13.30, och på den lilla tiden vi har då ska vi äta lunch och kanske hinna leka lite och sen är det dags att klä på alla och gå - hoppsan, där blev jag avbruten av att Lilly, som satt i selen på min rygg (Flora satt fram, jag tänkte att de skulle sova lite) kräktes, helt out of the blue. Hon verkar inte må dåligt, men vi får väl se snart, fast det blev lite meckigt att få ut barn ur selar, få av Lilly och mig kladdiga kläder och försöka sanera mattan i sovrummet.
Anyway, det jag skulle skriva var att jag inte vet vad vi ska göra med all tid idag. Tjejerna har klompat runt i sina nya skor, som de krävt att få ha på sig hela dagen, och vi har provat att leka med lite allt möjligt, men der har blivit mycket gnäll också. 

Nu försökte jag få dem att somna igen, med Flora i Björnen och Lilly på armen, eftersom jag slängde in den andra selen i tvättmaskinen, plus att jag ville ha koll på henne, och Lilly höll på att somna mot min axel, men Flora försökte bara son hennes napp hela tiden, så det var ju kört. Provade att lägga oss i sängen istället, och båda ammade glatt, men sova var det inte tal om. Så nu är vi i Alfreds rum och leker istället, och Lilly verkar må utmärkt, fast hon precis ammat rätt mycket. Då kan hon ju inte vara magsjuk, för då kräks man väl igen så fort man får nåt i magen, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar