måndag 22 december 2014

Liseberg igår

Lite bilder från Liseberg igår. Det regnade, men Alfred fick i alla fall krama en kanin. 
Och åka Farfars bilar med farmor (i sin conehead-regnjacka...), och där får man körkort nu för tiden! Han var superstolt. :)
Och så var vi inne i tomtens verkstad och skrev en önskelista. 
Det var inte lika roligt för Flora och Lilly, som var tvungna att sitta i vagnen hela tiden på grund av regnet och att vi inte satt på dem vattentäta overaller utan bara fleeceoverallerna, men Alfred hade åtminstone jätteroligt. 
Det blir mörkt här nere mycket senare i Stockholm, så vi fick stanna senare än jag tänkt på för att få se ljusen i mörker. Och så mindes Christopher tyvärr fel på vilken tid vi betalat parkering till, så vi fick böter. Så tråkigt. 
Sen åt vi supergod middag hos Christophers föräldrar, och barnen fick leka med sina jämnåriga kusiner (Christophers syster har en son som är sju månader yngre än Alfred och en dotter som är en månad äldre än Flora och Lilly). Och efter de åkt hem lekte tjejerna så bra med bara varandra. Jag trodde att Flora skulle börja gråta när Lilly klättrade upp på henne, men faktiskt tyckte hon det var jätteroligt!
Vår lille rufsetufs i morse, när han tittade på Netflix med farmor. 
Sen åkte vi tillbaka mot Lysekil, och strax efter Uddevallabron här stannade vi i Torp och handlade asmycket julmat, mötte upp mamma som kört ikapp oss hemifrån Helsingborg och köpte en julgran som fick sitta i mammas framsäte. 
Och nu har vi julstämning här också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar