torsdag 4 december 2014

För övrigt idag...

... så har jag varit ensam på stan! Bara en sån grej.
Jag ställde först in min kiropraktortid för att ryggen hade börjat bli bättre av sig själv, men när jag i morse vaknade stel som en pinne av att ha legat med armarna rakt ut som vanligt pga ett barn på varje sida, så bokade jag den igen. Och Christopher skulle ta hand om tjejerna plus hämta Alfred så jag skulle hinna gå på stan också. 
Jag köpte en dyrare födelsedagspresent till Christopher än jag hade tänkt (han fyller år den 29 december), men det fick vara så för att han är värd det och för att jag blev så förtjust i den där grejen, och så köpte jag lite smågrejer som vi behövde och några små julklappar till mormor från barnen. Sen tog jag en sushilunch och sen gick jag till min käre kiropraktor. Han konstaterade att jag blivit spinkig och fått muskligare armar, sen knäckte han lite i min rygg och masserade mig och så hade vi ett lika trevligt samtal som alltid. Och så tyckte han att jag borde passa på att fika när jag för en gångs skull hade tid för mig själv, så jag gick och köpte en svindyr frappino (tror jag den hette) på Espresso House, som var som nån sorts milkshake med en massa grädde och grejer, men jag tog med den - jag ville ju inte vara borta hur länge som helst ändå..

Eftersom det börjat bli mörkt tog jag en liten omväg och gick till Drottninggatan för att titta på de där julljusen som Stockholms stad nu ju skulle ha tänt och tänker sig ska göra stan till landets bästa julstad. Men jag måste säga att jag är underwhelmed. 
Sergels Torg såg jag inte en enda lampa på förutom några ljussatta granar vid fontänen, och på gatan utanför Åhléns såg det ut såhär. Inte värt mycket mer än en axelryckning, tycker jag (Åhléns julljus var betydligt finare än stans). 
Men ändå: lite kul att gå på stan en stund utan nån vidare stress, även om jag inte egentligen hade råd att shoppa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar