måndag 9 juni 2014

Helmatchad dag

Idag har vi kört helmatchat: på dagen sjöflickor...
och till läggdags: molntöser.
























Jag matchade också på dagen i en blåvitrandig marin-ig klänning, men det fastnade aldrig på kort. Pyjamasarna var Alfreds; vi köpte två för de var så söta. Passar ju bra nu, helt oplanerat!

3 kommentarer:

  1. Åh så fina flickorna är älskar att kika in till din blogg och få läsa om hur ert liv och vardag kan se ut!Mina flickor grisar ner sig ganska rejält än när det ska ätas middag och en hel del fläckar blir tyvärr bestående...Hur gör du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just ja - en period när Alfred kladdade som mest så körde vi faktiskt en särskild "ätpyjamas" vid frukosten och klädde på honom finare kläder sen... :)

      Radera
  2. Tack!
    Vi har testat med lite olika haklappar, men igår provade jag en kombination som funkar rätt bra: mindre frottéhaklappar med plastad baksida först, och ovanpå det nya mjuka gummihaklappar med uppsamlingsskål (inte de vanliga hårdare i plast som kallas "mjuka", utan såna mjuka som man kan rulla ihop, för de är bekvämare - köpte av märket Tigex på babyland.se) - de glappar nämligen i halsen så tjejerna blev smutsiga där förut, men nu skyddar frottéhaklapparna däruppe. En del landar i knät under uppsamlingsskålarna ändå, men det är i alla fall bättre nu. Fast när Lilly grabbade tag i Floras ärm med leverpastejkladdiga fingrar hjälpte ju inte haklapparna... Det finns ju haklappar med ärmar, men dem har jag inte provat än.
    Och prova med TaBort-spray på fläckar innan du tvättar - det funkar för det mesta jättebra!

    SvaraRadera