tisdag 24 juni 2014

En tripp till IKEA

Åh, jag har en massa saker jag tänkt skriva om, men jag hinner inte riktigt. Tjejerna somnar så sent efter en massa skrikande att jag inte har ro att skriva eftersom jag bör gå och lägga mig, och på dagarna hinner jag inte. Men jag har en massa utkast till inlägg där jag skrivit stödord, så nån gång ska jag väl hinna skriva klart dem - kanske.
Nu blir det bara ett snabbt inlägg om dagens utflykt till IKEA. Vi tog färjan Gullmaj över Sveriges enda fjord och åkte till IKEA i Torp utanför Uddevalla.
Alfred tyckte det var lite läskigt på"bilbåten", men han var åtminstone lika stilig som alltid.
På IKEA bestämde vi oss för att äta i restaurangen istället för att bara ta den sedvanliga korven efteråt. Lyxen i att man får en barnmatsburk när man beställer en vuxenlunch var ju inte fel, även om det blev premiär för burkmat för tjejerna och att de inte gillade den vegetariska lasagnen nåt vidare, och inte heller mango-banan-purén till efterrätt. Själv fick jag en "brygglunch" med varmrökt lax, skagenröra, potatis plus jordgubbstårta för 65 pix, och Christopher och Alfred åt köttbullar (och äppelpaj för pappan och pinnglass som ingick i det facila priset av 15:- för barnportionen för sonen). Galet billigt. Därför lyxade jag till det med en sallad för en tia dessutom.
Och tjejerna matchades fint med Me&I-haklapparna jag hittade hemma (vi måste fått dem i nån babypåse efter förlossningen, men det var Christopher som packade upp dem så jag hade helt missat dem tills nyss), som jag lagt som reserv i skötväskan, eftersom jag glömde silikonhaklapparna från Ullared som jag planerat att ha liggande i skötväskan.
Världens sötaste son tillsammans med nya mattan till stugan, barnpallen till badrummet och den extra Antilop-stolen vi behöver när Rebecca åker hem med sin. Utöver det köpte vi lite leksaker, lite kökssaker och skumbollar till mig och mina amnings-sötsugsattacker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar