fredag 5 juli 2013

Sol, foglossningar, Alfred och lite sånt

Idag har det äntligen varit soligt, efter två veckors skitväder, så jag har mest tagit det lugnt i en solstol på altanen och varit nere en sväng på den superblåsiga stranden och badat och tittat på när Alfred kastat sten i vattnet med pappa. Jag hittade en skreva i klipporna som var ganska lagom att stoppa magen i så jag kunde ligga på magen, men tyvärr var det nån sticksig växt i skrevan och ganska knöligt på båda sidorna, så det var väldigt oskönt. Men jag har hopp om att hitta andra skrevor nån annan dag, för det ser ut som att det kanske kan få vara fint väder i några dagar nu framöver.
Inga särskilda nyheter om tvillingarna idag. Har haft ett par sammandragningar, men de gör inte ont, så jag tror nog att det bara är helt normala Braxton-Hicks-sammandragningar och inga konstigheter. Foglossningarna har spridit sig till framsidan också, så jag har ont mitt fram på blygdbenet/venusberget då och då. Att gå och hålla sig bak mot rumpan till när jag är ute och går känns väl rätt okej, men att gå och hålla mitt på snippan känns väl kanske lite mindre socialt accepterat... Har börjat kolla upp stödbälten nu.
Jag fick väldigt väldigt ont i svanken i natt förresten, vilket var väldigt jobbigt - särskilt när det kombinerades med luft-i-magen-ont. Som tur är har vi en bra säng även i stugan, det hade kanske varit ännu värre med en dålig säng, men jag måste nog börja palla upp mig med kuddar mellan knäna och bakom ryggen och grejer snart också.
En lite annan sak: jag är så oerhört kär i vår son Alfred! Han är i en så helt fantastisk ålder nu (två år och fyra månader), han lär sig nya ord och saker hela tiden - även om alla åldrar är fantastiska på sitt sätt så tycker jag nog nästan att det här är den roligaste hittills. Om de där två små fnuttarna i min mage blir ens i närheten så fantastiska som Alfred så kommer mitt liv bli så ännu mycket mer underbart än jag nånsin kunnat föreställa mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar