onsdag 31 juli 2013

Frukost-aversioner

Jaha, nu är det dags för frukost igen. Jag har börjat må mer illa av frukost nu igen, och det är så sabla segt. Jag har inga problem med lunch och middag, men just frukost klarar jag inte av - jag vet inte vad det är i frukosten som gör att jag mår så äckligt, jag har försökt att utesluta både det ena och det andra, men inget verkar hjälpa. Först trodde jag det var juice, men det verkar vara lika illa oavsett om jag dricker det eller inte, sen har jag testat att utesluta yoghurt och olika pålägg, och jag har testat gröt istället. Idag får jag nog testa utan bröd, tror jag. Eller kanske prova knäckebröd istället.
Igår var en oändligt seg dag när jag mådde rätt kasst hela dagen och tyckte att magen bara var stor och hård och i vägen, plus att jag hade många sammandragningar. Jag undrar lite om jag kanske påverkas av lågtryck, för det var sämre väder igår, men jag vet inte, jag kanske bara hade en dålig dag. I vilket fall kändes det igår oerhört tungt att det är så långt kvar.
Jag har börjat sova sämre igen också efter en period av ganska god sömn. Det har börjat bli obekvämt att ligga i samma ställning särskilt länge, och när jag vänder mig så gör det ont i foglossningen fram i blygdbenet (de där läskiga nattliga smärtorna har åtminstone inte kommit tillbaka sen jag började med järntabletterna på morgonen istället). Så ja, det känns rätt segt att det är långt kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar