söndag 7 september 2014

Ursäkt och undanflykter

Usch, ibland när jag läser igenom inlägg i efterhand ser jag att jag formulerat mig så dåligt! Det är hattigt, töntigt och utan riktiga avslutningar, och för mig som älskar att skriva och som ibland faktiskt är riktigt bra på det är det lite plågsamt. Så jag måste försöka ursäkta mig med att de flesta av mina inlägg är skrivna under tidspress och ofta måste avslutas abrupt pga ett eller flera skrikande barn. Och så amningshjärna på det. 
Så, nu har jag skyllt ifrån mig på mina barn, nu känns det mycket bättre. ;)
Jag får istället avsluta med det som en mogen människa egentligen ska göra: be om ursäkt. Förlåt att jag skriver dåligt ibland! Och tack för att ni läser ändå! :)

2 kommentarer:

  1. Vet inte om det är bra eller dåligt, men jag kan inte påstå att jag reflekterat över att du skriver dåligt på något vis. Däremot ofta impad över att du skriver, och att du skriver mycket :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad skönt - det kanske förhoppningsvis mest är jag själv som är petig.
      Nu har jag lyckats skriva minst ett inlägg om dagen utan att missa någon dag så länge att jag blir lite stressad om klockan närmar sig midnatt och jag inte lagt upp något. :) Men då finns det nästan alltid någon bild att ladda upp från sängen...

      Radera