torsdag 18 september 2014

Tvillinghäng i lekpark

Igår hängde jag och tjejerna med min nyfunna tvillingmammakompis Matilda och hennes Thelma och Hugo, i parkleken i Rålis. 
Det var premiär för att leka i sandlåda för Flora och Lilly, men Lilly fattade snabbt att man skulle hacka i marken med spaden. Flora satt mest och tittade och petade med händerna, och båda smakade på både sand och stenar.
Lilly fick för sig att köra en sned rumphasningsteknik istället för att krypa vanligt, och jag tyckte det såg så roligt ut att hon lämnade värsta spåret efter sig..! Matildas barn är ett par månader äldre och går båda två, men än så länge var det rätt lugnt för mig - mina drog inte iväg lika snabbt som hennes eftersom de bara kryper än (de provar att gå några steg hemma varje dag, men än så länge är de försiktiga).
Lunchdags! Fyra barn på rad. :) Stolarna hade inga säkerhetsbälten, och mina barn var så exalterade att de knappt åt något alls - Lilly slog bara undan skeden och ville knappt sitta kvar, så det var rena mat-mayhem under stolarna när vi var klara.
Sen lekte vi lite till, och gick efter det till glasstället på Pipersgatan och åt svingod glass, och sen vidare till Wijnjas ostgrosshandel för att köpa slut på mitt presentkort från i julas.
Alfred var förresten hemma från förskolan, men Christopher kunde jobba hemifrån så jag fick ge mig ut på utflykt. Han var pigg och glad, men måste ju fullfölja sin antibiotikakur på 10 dagar (idag var han tillbaka på förskolan) - och han är så duktig! Det var bara första dosen han krånglade med, sedan dess har han druckit utan att klaga. Så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar