lördag 6 september 2014

Sovplats och blöjbyten

Ett par bilder jag hade kvar i mobilen från Kärra som jag inte hunnit lägga upp:



först en från sängen när jag lyckats smita iväg när båda tjejerna somnat. Typ max så här mycket plats har jag på nätterna. :)
Och så en från ett blöjbyte på Lilly. Det syns inte så tydligt, men den enda kroppsdel som nuddar golvet är bakhuvudet... Jag har gett upp nu och tvättar rumporna i handfatet istället, och kör mest med byxblöjor, för det är helt hopplöst att byta blöjor på golvet nu (skötbord har vi inte haft på hela sommaren, och det vore livsfarligt att försöka med det nu igen, så det ska vi sälja nu).
Idag har vi förresten haft en bättre dag - vi åkte till IKEA och köpte lite burkar och ett par lådor (vi tänkte köpa en massa korgar och grejer, men vi hittade inga fina) för att fixa bättre förvaring, och det börjar redan se bättre ut hemma. Och tjejerna har varit på bättre humör - när Christopher lade Alfred lekte de i hans rum (han sover inne hos oss för tillfället) och hade hur roligt som helst. Och så har de börjat försöka gå! Jag och Christopher har börjat backa ett steg när de står själva eller och håller i sig i något så de får försöka ta ett steg mot oss, och de tycker det är jätteroligt! Snart så. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar