fredag 26 september 2014

Provfilmning

En av tjejernas gudmödrar tipsade mig om att en castingbyrå letar efter barn, gärna tvillingar, mellan 6 och 12 månader för en reklamfilm, där de ska sitta framåtvänd i en BabyBjörn (ha! Inte så tokigt att de är vana vid BabyBjörn och inte Ergobaby nu va? ;) ). För detta är ersättningen 6 000:- före skatt, och det vore ju inte fel, tänkte vi, så jag skickade in en bild. Inspelningen ska visserligen ske någon dag mellan 20 och 23 oktober, så det kan ju bli på deras födelsedag, men vi får väl se.
Nu har jag i alla fall fått ett mail där vi kallas till provfilmning på måndag. Lite spännande - men samtidigt är jag tveksam till hur det kommer gå eftersom de är väldigt mammiga och inte alls gillar att vara i främlingars famnar. 
Vi har inga ambitioner att satsa på fotomodellkarriärer för våra barn, men eftersom nu Alfred faktiskt varit med i en reklamfilm så är det väl inte mer än rätt att även Flora och Lilly får en chans att också få vara med i en. Alfred fick dessutom vara med i en italiensk modetidning som resultat av sin filmning, men då såg vi hur erbarmligt tråkigt det var att gå på plåtningar och hur läskigt det var att uppleva konkurrensen från föräldrar med krossade modelldrömmar överförda till sina barn, så den vägen tänker vi inte vandra. 
Men en liten provfilmning på 10-20 minuter bör ingen lida överhövan av, så den kör vi! Och får vi rollen blir det några tusen till tjejernas nyöppnade sparfonder och nån tusenlapp till nya höstkläder, vilket vore välbehövligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar