torsdag 6 februari 2014

Idag

Idag har Flora legat klistrad vid mitt bröst lååånga stunder flera gånger. Det var först nu vid tiotiden på kvällen hon började strula och inte kunde få grepp igen. Det är så konstigt det här. Men jag tackar för tipsen i kommentarerna, och ska be dem kolla hennes tungband på BVC (fast jag antar att det inte är det eftersom hon äter bra ibland?) och fråga om nässprayet med oxytocin som får igång amningen snabbare.
I morse fick jag ligga kvar i sängen länge, och även om sömnen ju alltid blir upphackad med tjejerna så känner jag mig mycket piggare och gladare idag, och har bättre tålamod.

En liten uppdatering om Alfred förresten: han har inte slagit mig alls lika ofta på sistone som han gjorde under en kort period, men ändå brukar han drämma till mig nästan varje gång jag lägger honom (varannan kväll). Det är så konstigt, för han vill helst att jag ska lägga honom varje kväll, och han vet att jag blir arg om han slår mig, och ändå måste han fortsätta testa nästan varje gång. Vi kan ligga och ha det hur roligt och mysigt som helst, men sen plötsligt så viftar han till, jag blir arg, han säger att man inte får slåss (för han vet ju det) och sen efter en stund säger han "Mamma inte ledsen, mamma glad". Jag vet inte, kan det kanske vara att han liksom vill få mig att visa olika känslor, att det är något han lär sig av på nåt sätt? Tröttsamt och tråkigt är det i vilket fall. Annars är han världens snällaste och goaste, och den här åldern när han pratar så mycket och gör oerhört mycket roliga grejer är helt fantastisk. Om bara några veckor fyller han tre, helt otroligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar