tisdag 4 juni 2019

Avslutning på förskolan!

Flora och Lilly har visserligen ungefär två veckor kvar på förskolan, men ikväll var det ändå avslutning – och det innebär att alla våra tre barn nu officiellt har gått ut förskolan och från i höst blir skolbarn! Då har vi alltså inga småbarn längre – helt otroligt.
Vi har varit så otroligt nöjda med vår förskola (Säbyholms Montessori i Landskrona): världens finaste hus och gård och jättefina pedagoger. De senaste par veckorna har Lilly varit lite ledsen, för att fröken Sandra, som varit med tjejerna från början för tre år sen, precis har gått på graviditetssjukskrivning för att hon är gravid med tvillingar (!), och Lilly är inte superförtjust i förändring, men nu är det ju inte så lång tid kvar. Inte för att hon är superförtjust i tanken på att börja skolan heller just på grund av förändringsobenägenheten, men hon har ju med sig sin tvillingsyster och storebror går där ju redan, så jag hoppas det kommer gå bra.
(Flora var lite sur här, för hon ville ha med sin kompis på kort, men efter vi fotat alla tre ville jag ha ett på bara mina tjejer, och det tyckte inte Flora var kul alls...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar