onsdag 2 oktober 2013

Ont överallt

Usch, idag har varit jobbig. Jag vaknade vid 4-tiden i morse och hade jättesvårt att somna om, för att alla ställningar var obekväma. Till slut somnade jag väl, men vaknade till en massa gånger för att vända mig, och när jag väl vaknade på riktigt vid 7-tiden gjorde det så ont i revbenen på höger sida att jag höll på att bli tokig. På ultraljudet igår låg tvåan med ryggen mer åt min vänstra sida med bara benen på högra sidan, vilket förvånade mig eftersom det brukar trycka så in i bängen på revbenen just på höger sida, men hon kanske flyttar sig lite ibland.
Sen mådde jag som vanligt äckligt av att äta frukost - jag kan inte ens minnas senast när jag inte mådde illa av frukost, det börjar bli lite deppigt. Och så har jag haft ont i svanken och ryggen och foglossningen i blygdbenet har börjat bränna som eld, även när jag ligger still.
20 dagar till alltså. Jag vet att det egentligen är en kort tid, men det känns fortfarande som en evighet.

4 kommentarer:

  1. Jag förstår dig, har 11 dagar kvar och det känns långt när man sover kasst och har en tvilling i revbenet (jag med, aj).
    Jag fick mitt snitt flyttat 4 dagar tidigare efter att jag förklarat för BM på KS att det kändes för jobbigt, kan ju vara nått kanske?

    SvaraRadera
  2. Ps. Mina tvillingar vägde iof lite mer på tillväxt UL så det kanske var därför delvis också...

    SvaraRadera
  3. Åh, det vore ju underbart att få det tidigarelagt! Men jag har ingen kontaktperson på Huddinge - jag har bara varit där en gång och tråffat en läkare, så frågan är om det är någon som liksom kommer bry sig så mycket eftersom de knappt vet vem jag är... Har du haft kontakt med den där barnmorskan på KS tidigare också?

    SvaraRadera
  4. Vi har varit på specialist mödravården på KS, där har vi träffat en läkare samt en BM inför snittet. Så nej eg. inte utan jag tog det på vårt inskrivningssamtal med henne.
    Ring dem, du har väl fått någon info inför snittet, de ser ju din journal.
    Jag tryckte på alla mina krämpor och tårarna sprutade så de tyckte nog ganska synd om mig.

    SvaraRadera