fredag 4 oktober 2013

En vanlig dag i vecka 36

Shit, jag är världens tråkigaste för tillfället. En vanlig dag för mig ser ut ungefär såhär:
7.30: Alfred vaknar, och Christopher får gå upp med honom för att jag inte orkar, så jag ligger kvar till kanske 8-8.30.
8.30: äter lite frukost. Christopher går till dagis med Alfred. Ibland gör jag det, men oftast lämnar Christopher nu.
9.30: tvättar mig/duschar. Obs: inget smink, inget vidare hårfix. Tar på mig samma gamla kläder i stort sett varje dag: vitt eller svart gravidlinne, svarta mjukisbyxor och en kofta. För att det är det enda jag kommer i.
10-11: halvligger i soffan och kollar lite Facebook och annat sånt där tjafs. Äter isbitar, för då mår jag lite mindre illa efter frukosten.
11-12: tittar på några avsnitt av Weeds på Netflix.
12: äter lunch. Gärna framför Weeds i soffan.
13-14.30: tittar antingen ännu mer på Weeds eller slumrar lite.
14.45: går (vaggar/stapplar/haltar) och hämtar Alfred på dagis.
Efter dagishämtningen varierar det väl lite vad vi gör, men jag sitter mest så stilla jag kan medan Alfred springer runt, eller får titta på film om jag har lite extra ont nånstans. Middagen gör jag ibland, men oftast Christopher, och sen tittar vi lite på tv och Christopher gör i ordning Alfred för sängen och sen brukar jag lägga honom eftersom han är inne i en period när det bara är mamma som duger för nattning. Sen lite tv igen och sen i säng vid 23-tiden. Varje dag.
Men det kanske är bra att ta det lugnt innan tvillingarna kommer, fast det hindrar ju inte att jag känner mig hyfsat värdelös för omvärlden just nu. Fast jag gillar ju Weeds, det gör jag ju. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar