söndag 4 maj 2014

Vilka är ni som läser?

Jag håller på och fnular på ett inlägg om förberedelser innan man får barn, och det är så mycket att tänka på och så lite tid över, men det kommer snart. Under tiden, kan inte du som läser berätta vem du är? Du kan väl skriva en kommentar: har du barn, har du tvillingar, väntar du barn, hur hamnade du här, är det nåt du vill läsa mer eller mindre om här och om det är nåt annat du vill säga när vi ändå pratar? :)

20 kommentarer:

  1. Hej! Hittade hit genom fb-gruppen för tvillingar då jag har tvillingar födda dec-13. Kul att läsa om nån annans tvillingvardag, jag har också en treåring! (4 I aug)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ah, då kan vi kanske hjälpas åt med tips om rutiner med tre barn! :)

      Radera
  2. Hej! Hittade hit från min kompis Matildas blogg (treivärlden) och har två barn som är fyra månader och snart fyra år gamla.

    SvaraRadera
  3. Hej, hej! Har en dotter som är tre snart och en liten i magen, hittade hit av en slump för ett tag sedan när jag googlade efter Hallin-avsnitt. Tycker det är roligt med bloggar som bara är, berättar om livet lite mer nyanserat än att allt är rosaskimrande men ändå med värme. Där verkar din blogg passa fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Jag är helt kär i Louise Hallin - lyssna på Pampers Barnvagnspromenader om du hinner, där är hon lika bra som vanligt. Lycka till med bebisen i magen!

      Radera
  4. Mig vet du om sen tidigare då jag presenterat mig då...
    Är en 16 barns mamma som har två tvillingpar- ett par pojkar på 5 år och nu då nästan jämngamla tvillingflickor på drygt 5 1/2 månader.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej hej! Jag kan fortfarande inte fatta att du har 16 barn! :) Kul att du läser!

      Radera
  5. Jag hittade hit via "Erika kan berika", tror du lämnade en kommentar där :) Mina tvillingtjejer (födda aug 2013) är mina första barn. Härligt kaos kan man säga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, kaos vet man ju allt om nu för tiden. ;) Trevligt att du hittade hit!

      Radera
  6. Hej!
    Jag hittade hit genom tvillingsajten.se. Har också en 3-åring och tvillingar på 12 veckor, så det är kul att läsa om någon i en liknande situation. Har lite problem med trots hos den stora, så det var skönt att höra det du skrev om hur många konflikter man kan ha per dag med en 3-åring - så många har vi trots allt inte, även om det känns som många i förhållande till hur det var innan ;). Din blogg är bra för att du skriver ärligt om både bra och dåliga dagar med dina tjejer och Alfred, och så har du fina bilder och verkar vara en trevlig person!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad snällt sagt!
      Jag hoppas det lugnar sig med trotset, det är mycket lugnare med Alfred nu än för några månader sen - kanske att de behöver lite tid för att vänja sig vid att bli dubbelstorasyskon?

      Radera
  7. Hej Mitt namn är Elin, 22 år, bor i kalmar, jag har en tjej på 2 år och väntar nu ett tvillingpar som beräknas komma i slutet av september. Har haft din blogg som stöttepelare under den första perioden av graviditeten. mycket att ta in, och spännande! gillar att du är så ärlig och ge bra tips, som jag suger åt mig av, för framtiden. fortsätt blogga du är guld värd!

    Mvh Elin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad glad jag blir! Hoppas du mår okej i graviditeten!

      Radera
  8. Hej!
    Jag har tvillingpojkar som blev 4 månader nu.. Googlade på tvillingbloggar under graviditeten och har följt dig (slaviskt) ända sen dess :) himla kul att läsa om er vardag! Men jag skulle vilja läsa mer om huuuuur man får vardagen att gå ihop för vissa dagar känns verkligen hopplösa!!!! Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad roligt att höra!
      Haha, ikväll har jag en sån där dag där jag håller på att bli knäpp av allt gnäll... Och just nu känns det som att jag inte har så mycket tid att skriva allt jag tänker, men jag ska försöka skriva lite mer om hur vi får ihop - och inte - vardagen. Kram!

      Radera
  9. Dags för mig också att kommentera, fast du vet ju redan vem jag är :)
    Jag tänker att jag ska kommentera på långt fler inlägg än vad jag faktiskt gör - det händer ju alltid något i bakgrunden, som avbryter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej hej Matilda! :) Ja, det brukar ju hända grejer... Men kommentera gärna mer, det är ju roligt!

      Radera
  10. Jag hittade hit via en kommentar du gjorde på Fru Löfströms blogg. Jag vet inte om du minns mig från Kalmar nation, men vi var där samtidigt, Anneli Svensson (numera Folkesson). Jag gillar ditt sätt att skildra er vardag :-), så jag kommer att fortsätta följa bloggen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt, tack! Och välkommen. :)

      Radera