fredag 11 oktober 2013

Ny bil?

Bara för att spice it up a little har tvåan varit vaken i stort sett hela dagen idag. Och ettan hade hicka i morse (och tvåan har haft hicka tre gånger idag, tror jag det blev) och har sprattlat lite då och då. Så det hjälper ju mot nojandet.
Vi har börjat titta på ny bil, och var och provkörde en bil i förrgår och en idag, plus att idag hade jag med mig måttband för att jämföra baksätesbredden i vår Skoda och i dem vi tittade på, för att se om det går att få in två barnstolar och en vuxen samtidigt. Det visade sig att de första familjebussarna som Christopher sett ut inte var bredare än Skodan, så de skulle inte hjälpa, så idag klev vi upp ett steg i storlek och pris och tittade på en Volkswagen Sharan och sen en Seat Alhambra (vilka tydligen är exakt samma bilar, bara att VW:n är mycket dyrare för att det är ett "finare" märke). Vi gillade båda Seaten, så handlaren räknade på priset på deras demobil åt oss, plus skrev upp att vi är intresserade om det kommer in nån begagnad - eftersom vi inte har råd att köpa en ny, även om de gärna ville sälja på oss en.
Men vi har ingen superbrådska, jag tror att vi kommer få plats hyfsat så länge tvillingarna sitter i babyskydd, och att det först är när de byter upp sig en storlek som det blir för trångt. Vi får i alla fall helt enkelt klara oss ett tag, för så länge vi går på föräldrapenning känns det inte jättesmart att byta upp oss till en dyrare bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar