torsdag 17 april 2014

Skärtorsdagen i bilder

Det har varit fullt upp idag, men lite bilder har vi hunnit med att ta åtminstone. 
Christopher tog några underbara bilder på tvillingarna med både sin och min mobil i förmiddags, så jag blev helt lycklig när jag tittade i min telefon och upptäckte dem. 
Första släktingen på min sida (utöver min närmsta familj såklart) fick träffa Flora och Lilly idag! Min morbror Bill kom förbi när vi precis klätt på tjejerna för att åka till stan. Hela min släkt på mammas sida har också stugor vid våran, och jag räknar med att träffa alla mina morbröder (tre stycken med fruar), kusiner (sex stycken plus respektive) och kusinbarn (13 pers) nu i påsk. Så one down, 30 to go!
Sen var mamma, jag, Alfred och tjejerna inne i Varberg och gjorde ärenden och handlade mat medan Christopher var kvar hemma och grejade med spillvirke från friggeboden mamma låter bygga (han hade inte fått plats i bilen ändå innan vi hittar en sjusitsig), och innan jag fick totalt nervsammanbrott av hungriga bebisar, omflyttningar i mataffären (skötbordsunderlägg vid barnmaten och inte vid blöjorna, och de är i varsin ände av affären - hallå?!!) och avstämning i kassan av självscanningen var Alfred hemskt söt med sin lilla kundvagn. 
När vi kom hem kom min fantastiska systerdotter Stella (16 år), som bor i Varberg, några timmar före hon skulle på tjejmiddag, och lekte med Alfred. Här gömmer han sig i soffan för att Stella tänkte äta upp honom. :)
Bakade frallor till oss stora sen på eftermiddagen, och passade på att samtidigt baka två små saltfria limpor till Flora och Lilly. Jag har ett superenkelt och urgott brödrecept som jag alltid använder nu för tiden, med bara jäst, vatten, salt och vetemjöl special, så jag glömde faktiskt ha i lite olja i tjejernas bröd, vilket jag tänkt ha, så det är kanske lite tråkigt, men de har ju liksom inget att jämföra med, så det får duga.
Nu ska jag ägna lite tid åt mina barn eftersom mamma tagit över matlagningen som jag förberett.

3 kommentarer:

  1. Kan du inte lägga ut receptet på frallorna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Jag gör det i ett inlägg, för det blir lite långt annars. :)

      Radera
    2. Imorgon - är lite för trött nu inser jag...

      Radera