tisdag 22 april 2014

På hemväg

Nu sitter vi i bilen (efter en hysteriskt stressig hoppackning med övertrötta tvillingar) med tre sovande gudomligt söta barn. 
Alfred
Flora
Lilly

Jag önskar så att jag visste något bra sätt att hjälpa barnen hålla huvudena uppe när de sover (vi läste nyss att det faktiskt hänt att barn dött i bilstolar av att luftvägarna blockerats i den ställningen, och jag som tidigare alltid hävdat för min oroliga mamma att det är ofarligt...). Jag har testat nackkudde för barn på Alfred, men det hjälpte inte ett dugg. Nån som har nåt knep?
Idag fyller tjejerna förresten ett halvt år! Jag har sett i andra mammabloggar att de skrivit så fina detaljbeskrivningar av sina barn när de fyller månader eller år, men jag är inte så bra på att berätta exakt om varför jag älskar någon (som i amerikanska filmer där huvudpersonerna radar upp argument efter argument efter det obligatoriska strulet i mitten av filmen: jag kan typ formulera att Christopher är snäll. Och rolig. Och omtänksam. Men det kanske räcker som skäl..?), så det kanske inte blir ett sånt där fint "lilla älskade Flora/Lilly, du är så..."-inlägg ikväll. Men en fin bild på dem ihop ska jag försöka ta när vi kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar