söndag 20 april 2014

En påskdag på västkusten

En kort sammanfattning av ännu en skön dag i stugan:
Vaknade i morse med ont i hela ryggen efter ännu en natt med mer eller mindre konstant ammande från klockan 02.30, så när Flora vaknade före Lilly fick Christopher gå upp med henne. När jag kom ner i vardagsrummet från vårt sovloft möttes jag av den här underbara synen.
Efter frukost fick Alfred hjälpa till att ge tjejerna små bitar av det saltfria brödet jag bakat till dem. Sen gick jag och Christopher en långpromenad med tvillingarna runt udden igen, medan Alfred lekte med sysslingarna.
På eftermiddagen var vi på kalas hos en av mina kusiners man, och visade upp tjejerna för i stort sett hela släkten samtidigt, och det togs bilder på dels min generation, dels våra barns, för alla utom ett par stycken var på plats idag. Efter kalaset åkte vi ner till vår strand för att Alfred och jag ville doppa fötterna - jag mätte igår och det var 14 grader; hade jag inte ammat hade jag antagligen tagit årets första dopp bara för sakens skull, men i år struntar jag i det såhär tidigt. Och ska jag vara helt ärlig känns det faktiskt lite skönt - jag börjar bli gammal! Men Alfred och jag vadade runt och jag visade honom olika sorters tång och sjögräs, och det var jätteroligt.
Till och med Flora och Lilly fick doppa varsin liten hand i det kalla vattnet för att få sin första smak av havet.
Eftersom det fortfarande var närmare 20 grader varmt när vi kom hem sen eftermiddag lekte vi i trädgården en stund.
Och före middagen fick Flora och Lilly gröt, och sen sina första leverpastejsmörgåsar! De var oerhört populära.
Nu är systerdotter Stella här över natten, och vi hoppas på fint väder imorgon också. Och nu ska jag för en gångs skull ta mig i säng i hyfsad tid. God natt och fortsatt glad påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar