tisdag 22 april 2014

Påsken

Idag åker vi hem igen. Att Christopher är frilans har gjort att vi kunde välja att köra dagarna före och efter påsk och slippa tok-trafiken, och det känns jätteskönt. Nu är klockan fem över nio, och tjejerna sover fortfarande - de har sovit till runt nio de tre senaste morgnarna, vilket är superskönt. Alfred däremot har vaknat runt sju, men då har mormor varit snäll nog att gå upp med honom.
Tjejerna har dock ammat som galningar på nätterna, så att de sover länge har inte betytt att jag fått vila ut, men det är ändå skönt att få ligga länge. I natt var vi tvungna att byta både blöja och pyjamas på båda för att de bajsat (Flora - två gånger dessutom) eller kissat (Lilly) igenom, och det är ju rätt segt - inte ens Pampers håller tätt just nu. Kanske ska köra dubbla blöjor?
Jag hade med mig tyger, som jag tänkt att jag kunde klippa till för klänningar till tvillingarna (har inte med mig symaskinen), tidningar och hårddisken med foton (det kanske jag redan nämnt?), men jag har inte hunnit göra något av det. Det enda jag hunnit göra utöver det vanliga är att klippa och måla tånaglarna, så en avslappnad påsk har det väl kanske inte direkt varit, men det har varit roligt: vi har träffat nästan precis hela min släkt och Alfred har fått leka med sysslingarna, och hela släkten har ooh-at och aah-at över hur söta Flora och Lilly är. :)
På kalasen har de visat sina allra bästa sidor och knappt varit ledsna alls, men annars har Flora haft några väldigt gnöliga dagar. Lilly har varit superglad större delen av tiden dock. De är mitt i en utvecklingsfas, säger Wonder Weeks, men de verkar hantera den olika den här gången.
Nu hör jag att det börjar vaknas uppe på vinden, så nu ska jag gå och pussa lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar