måndag 28 april 2014

Snabb dag

Oj vad den här dagen försvann fort. På förmiddagen hade jag besök av Matilda från bloggen Tre i världen och hennes tvillingar på drygt åtta månader - supertrevligt! Jag fick en försmak av hur det kommer bli när tjejerna börjar krypa; det var intensivt, kan man säga, och jag som tycker det kan vara tillräckligt jobbigt när de ligger kvar där jag lägger dem! :)
Sen hämtade jag Alfred, sen åkte vi och handlade mat, sen var det bråttom att laga middag och sen skulle Alfred läggas, och sen behövde Lilly supernärhet en lång stund för att somna och nu är klockan elva och jag är så sabla trött.
Lite snabbt bara om nyheter för tvillingarna: ikväll har Lilly plötsligt börjat kunna prutta med munnen, eller snarare brumma - väldigt roligt. Flora har börjat knipa ihop benen så fruktansvärt hårt när vi försöker byta blöja på henne, och hon har förvånansvärt starka ben. Det är helt hopplöst att tvätta bort bajs i ljumskarna och snippan, och när vi väl lyckats med det är det inte det lättaste att få på en blöja så den sitter bekvämt när hon spänner benen som en tok. Hon tycker dessutom det är jätteroligt när vi försöker få henne att sära lite på benen. Lite komiskt, faktiskt.
Båda har de senaste dagarna sovit kortare stunder, vilket ofta leder till att de blir gnälliga fortare och snart behöver sova igen, så det är ett sabla hattande på dagarna. Idag när de hade andra bebisar att titta på var de på väldigt bra humör större delen av tiden dock. Det kanske betyder att jag borde börja hänga på öppna förskolan, men det har jag ärligt talat ingen större lust med. Jag får lösa det på nåt annat sätt - kom och hälsa på oss med andra ord! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar