söndag 9 mars 2014

Trött och prat

Idag är jag så trött att jag är helt yr. Jag kom hem strax efter midnatt igår, och tjejerna som hållt sig lugna medan jag var borta vaknade såklart båda två en stund efter jag kommit hem, så det slutade med att jag försökte ge Flora både bröst och flaska i sängen, men efter hon bluttat upp typ alltihop låg hon pigg som en mört och glad som en lärka och pratade för sig själv på sitt nya roliga sätt, där hon mest bara fräser, klockan två på natten. Jag var så trött att jag bara inte orkade göra nåt, så jag låg bredvid henne och höll henne i handen, och efter en stund somnade hon faktiskt helt själv!
Ändå vaknade både hon och Lilly pigga och glada vid halv nio, och då hade Christopher redan tvingats upp med Alfred vid 7. (De sov förstås inte ända tills dess, jag fick ju mata dem vid 5-6-tiden först också.)
Lilly pratar också en massa mer nu, men hon kör en helt annan teknik än Flora: hon gör ljud med tungan nästan utanför munnen mest hela tiden. Jag måste försöka filma båda två när de pratar, de är så roliga båda två.
Nu har jag försökt vila en liten stund, men måste upp och göra i ordning både mig och flaskor till tjejerna innan vi ska på kalas hos Alfreds gudfar Emils nyblivna tvååriga son. Har för mig att det var nåt mer jag tänkte skriva om, men det föll såklart ur mitt såll till hjärna direkt. Kommer det tillbaka får jag ta det sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar