måndag 24 mars 2014

Storebror hjälper till

Tjejerna har haft några smått hysteriska utbrott nu på eftermiddagen/kvällen, som jag tror beror på vaccineringen, för åtminstone Flora blir extra ledsen om jag råkar flytta henne en liten aning i min famn, antagligen för att jag kommer åt där det är ömt på benen.
När jag lagade mat satt Flora i sin matstol och tittade på, och när Christopher var och bytte blöja på Lilly började Flora gråta. Jag var mitt uppe i nåt med maten och kunde inte ta upp henne just precis då, men då kom Alfred, och utan att jag bett honom hjälpa till ställde han sig framför Flora och började sjunga "Imse Vimse Spindel", som han sett mig göra flera gånger när tjejerna varit ledsna - och Flora lugnade sig. Underbara unge!
När han nu hoppar runt i soffan och kastar grejer är han inte lika underbar, men för det mesta är han i alla fall det... fast nu tar jag tillbaka direkt, för Lilly började just skrika hysteriskt och Alfred sjunger nu för henne också - och hon tystnade! Och började igen så fort Alfred tystnade, men det var ett väldigt bra försök. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar