söndag 30 mars 2014

Lycklig

Idag har jag känt mig så lycklig hela dagen! Jag har varit så trött att huvudet snurrat ibland, men ändå: så oerhört lycklig över min fantastiska familj!
Vi var på O'Learys i Liljeholmen och åt brunch i förmiddags - inte högklassig mat direkt, men vi hade fått tips om att det var helt okej plus att de har en biohörna med popcorn för barnen - och när vi efter att vi ätit satt allihop i biohörnan; jag och Christopher med varsin tvilling i knät och Alfred bredvid, så kände jag mig så genomlycklig på ett sätt som jag inte tror att jag nånsin gjort förut.
Inget bråk med Alfred på hela dagen, glada tjejer som gnällt mindre än de gjort tidigare i veckan, världens bästa sambo, en ny klänning på mig och sol och vårvärme utomhus = en ganska så perfekt dag!

3 kommentarer:

  1. Vad glad man blir över dina inlägg och att få känna sig så lycklig som du beskriver är verkligen en tillgång mitt i sömnlöshet och bebisträsket måste ju finnas en verklig kärlek om man som jag även väljer att göra om det igen och igen-kärleken till mina barn och man är oxså gränslöst stor!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Hade själv en sån dag i fredags :)

    SvaraRadera
  3. Jag som länge var skeptisk till att skaffa barn måste numera helt enkelt instämma i hyllningskören till barn. Hur jobbiga de än må vara ibland överväger ju det fantastiska med råge. :)

    SvaraRadera