onsdag 26 februari 2014

Nya grejer

Inte bara börjar Flora och Lilly upptäcka varann nu, de börjar också bli avundsjuka på varann! Tror jag i alla fall. Det har åtminstone hänt mer än en gång att den ena reagerat när den andra får komma upp till mig, och blivit gnällig tills det blivit hennes tur att komma upp. Det där känns ju som något som kan bli jobbigt om det fortsätter.
De har också börjat bli bra på att få in napparna i sina munnar igen när de tappat dem - lustigt nog inte med händerna, utan med underarmarna.
Och båda har börjat göra nya ljud! Det är så roligt att höra. Framför allt Flora har börjat med ljud på inandningen, och hon brukar ofta se helt förvånad ut när hon har gjort det. Och Lilly har börjat med nya miner, hon gör nån sorts underbett och flinar och ser extremt pillemarisk ut.
Och jag hör skillnad på deras gråt nu också! Det gjorde jag inte i början - men nu hör jag för det mesta direkt vem det är även om jag inte ser dem. Att Lilly fortfarande är lite hes gör det dessutom lite extra lätt.

2 kommentarer:

  1. Det där har ju Hugo och Thelma också börjat med, svartsjuka alltså... Det var jag inte alls förberedd på, och jag tycker det känns ganska jobbigt! Vill ju inte göra någon av dem besviken... Säg till om du kommer på en bra strategi :P

    SvaraRadera