tisdag 18 februari 2014

Bihåleinflammation

Åh, jag är så arg på mig själv idag! Igår kändes förkylningen lite bättre, men det kändes lite som att mina tänder på högersidan var lösa (och så hade jag ont i höger tinning), och jag sa till Christopher redan på morgonen: "Är det normalt att ens tänder känns lösa när man är förkyld?" lite som ett skämt, och sen tänkte jag inte mer på det.
När jag vaknade idag på morgonen gjorde det mer ont i tänderna, höger tinning och - tadaa - höger kindben, och då kom jag såklart på: bihåleinflammation. Hade jag tänkt lite längre eller tagit mig tid att googla igår hade jag kanske kunnat vara bättre idag istället för sämre, så nu kanske jag kommer bli tvungen att ta antibiotika. Jag ringde sjukvårdsupplysningen som först sa att jag kunde testa med Nasonex, eftersom det tar en vecka för en bihåleinflammation att utvecklas ordentligt, och jag har ju bara varit sjuk sen i torsdags, men sen ändrade hon sig till att jag borde gå till vårdcentralen. Ringde vårdcentralen, men de hade inga tider idag, och för tid imorgon måste jag ringa imorgon bitti, så nu har jag köpt Nasonex så länge. Det får man bara ta en gång om dagen, så jag vet väl inte förrän imorgon om det börjat hjälpa. Men jag ska nog ringa vårdcentralen imorgon oavsett, för det kan nog vara bra att visa upp tjejernas hosta också, även om de är glada och har bra allmäntillstånd (pratade med sköterskan i telefon om dem också).
Fast nu har jag googlat och läst lite mer om bihåleinflammation, och det går oftast över av sig självt utan antibiotika, så nu får jag hålla tummarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar