tisdag 11 februari 2014

Lilly vänder sig!

Lilly har just vänt sig från mage till rygg tre gånger! Vi lade dem båda på mage nyss, och ingen av dem blev sur direkt, och båda höll uppe huvudena hyfsat, och plötsligt rullade Lilly över till rygg. Tillbaka på mage: rullade över, och så en gång till direkt. Flora tittade på, men hon hade redan fått sätta sig i mitt knä, och var inte särskilt intresserad av att ligga på mage längre.
16 veckor är de idag. Vi hade tänkt gå till BVC:s öppna mottagning idag och väga dem mellan våra schemalagda besök, för jag tycker att Flora känns ganska mycket mindre än Lilly igen, efter att de känts ganska lika ett tag - men det blev inte av eftersom Alfred är sjuk, tyvärr. Lilly känns plötsligt ganska mycket tyngre, så jag tror att hon gått upp bra i vikt de senaste veckorna, det är ju alltid nåt. Kan tänka mig att det gör ganska mycket för styrka och stadighet och sånt också, men så är hon i och för sig mer intresserad av att röra sig än vad Flora är, Flora är rätt nöjd med att sitta i sin sitter och gripa efter leksakerna i lekbågen, medan Lilly ju älskar att gunga och sprattla.

2 kommentarer:

  1. Så kul tycker jag, jag har också en tjej som älskar att rulla från mage till rygg och kan få rätt bra fart på babysittern + att hon upptäckt att man kan "stå" i knät. Hennes syster däremot, använder sina händer på ett helt annat sätt istället. De fokuserar liksom på olika grejer :) Ska bli spännande att se om det håller i sig, när det är dags för att stå och gå exempelvis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att de har samma "uppdelning" som mina! :)

      Radera